Защо трябва да изберем Betfair за нашите онлайн залози?

Betfair е най-добрата и най-голяма борса за залози в целия свят. Нейната история, както се казва на интернет страницата й, започва от случайна среща през 1999 г. между топ комарджия и професионален трейдър. Те основават The Sporting Exchange, компанията, която една година по-късно се преименува на Betfair. Още от тези свои най-ранни дни, операторът започва истинска революция в онлайн спортните залагания. Betfair бе първият оператор, който започва да предлага залози на живо – нещо, което днес приемаме като даденост във всички букмейкъри. Но през 2001 г. единственият сайт в света с такава услуга е именно Betfair. Разбира се, това е и първият оператор, който позволява на своите клиенти да залагат един срещу друг. В днешни дни, това е един от най-големите оператори на спортни залози в света, предлагайки изключителен набор от спортове и бетинг опции, заедно с възможност за игра с фиксирани коефициенти.

Betfair – най-добрите бонуси

Бонусите за нови играчи идват във всякакви форми и размери и са чудесен начин за новите клиенти да пробват късмета си с няколко безплатни залога. За разлика от останалите букмейкъри, Betfair посреща новите си клиенти с цели два депозитни бонуса – един за тяхната борса и един за версията им с фиксирани коефициенти.

В борсата на Betfair ще можете да се възползвате от безплатен залог в размер на €20. За да го вземете, трябва единствено да направите залог за €20, след което бонусът ще ви бъде преведен директно по сметката.

При версията с фиксирани коефициенти, бонусът е още по-изгоден. За да го вземете, трябва да поставите залог за само €10 и в замяна на това ще получите €30. Това представлява невероятните 300% бонус върху депозита – толкова голям бонус няма да срещнете никъде другаде.

Освен депозитните бонуси, в Betfair има цяла гама от други оферти, включително дневни промоции и специални оферти за определени игри и събития, двойни печалби на определени спортове и увеличени коефициенти. Отгоре на всичкото, Betfair има опция за „затваряне на залог“, която дава на клиентите повече контрол върху техните залози на живо. Betfair е първият сайт за спортни залози, който пусна тази опция, която ще я срещате по-често с английското й наименование Cash Out.

Плеяда от различни възможности за залог

Betfair увеличи много спортовете и събитията, които предлага на разположение за залози в своя сайт, през последните години. И в това отношение Betfair се отличава спрямо конкуренцията си. Можете да намерите това, което търсите, от търсачката в горната част на страницата, която с един клик ще ви отведе до всяко едно събитие в сайта, а те са хиляди всеки ден. В началната страница на Betfair пък ще виждате най-интересните събития от днес и от следващите няколко дни.

Ако търсите повече разнообразие в спортовете, Betfair е вашето място. Там ще намерите почти всичко от света на спорта – от колоездене в зала до галски спортове.

Какви функции ще намерим още в този сайт?

Вече споменахме за функцията Cash Out в Betfair, но си струва да поговорим повече за нея, защото това е още една революция в начина, по който се провеждат спортните залагания. С тази функция можете да вземете печалбите си във всеки един момент от поставянето на залога до самия край на събитието като просто натиснете един бутон. Всичко, което трябва да направят потребителите, е да намерят пазара, на който са заложили, и да натиснат върху големия жълт бутон. Върху този бутон е изписано колко точно пари ще вземете, ако затворите залога си сега.

Няма как функцията да бъде направена по-лесна за използване. А определено си струва да бъде използвана. Представете си, че сте заложили за победа на Лудогорец срещу Базел и нашите наистина водят с 1:0 в средата на второто полувреме. Само че виждате как Базел натискат здраво и усещате, че рано или късно ще падне гол в нашата врата. Ако затворите залога си в такъв случай, ще елиминирате риска от гол на Базел и ще вземете почти цялата си печалба, която щяхте да вземете и ако бяхте изчакали края на мача.

Освен това, благодарение на кеш аут слайдера, можете да затворите само част от залога си.

В Betfair ще намерите на разположение и много други функции, като например:

Залози на живо – Залози на живо на хиляди събития от целия свят
Мобилно приложение – Залагайте когато и където пожелаете с помощта на специалните мобилни приложения на Betfair, които са налични за всички операционни системи
Платежни методи – Депозирайте и теглете, използвайки някоя от десетките опции в сайта

Колко добро е мобилното приложение на Betfair?

Приложенията на Betfair за залагане от мобилни устройства като смартфони и таблети позволява на клиентите да използват сайта и да печелят пари от удобството на дланта на ръката си. Разбира се, можете да влезете в сайта и чрез браузъра (както и във всеки друг сайт), но наличието на мобилно приложение прави потребителското изживяване много по-добро, удобно, бързо и забавно. Приложението е направено фантастично и по изключително практичен начин, спестявайки максимално от времето на потребителите. Освен това, чрез приложението можете да използвате функцията Cash Out, залозите на живо, лайв стриймингът (за който ще прочетете малко по-долу) и всички останали функции на сайта.

Ако вашето устройство е Андроид, приложението няма да го намерите в Google Play пазара, заради политиката на Гугъл да не допуска хазартни приложения в пазара си, затова трябва да влезете от браузъра си в сайта на оператора и там автоматично ще ви бъде предложен линк за сваляне. iOS потребителите могат да свалят апликацията както чрез гореописания метод, така и директно от търсачката на маркета.

Освен всичко друго – можете да използвате Betfair като телевизия!

Последно, но не на последно място, ще ви представим функцията на Betfair за лайв стрийминг. Операторът има правата да излъчва в пряко предаване стотици събития всеки ден от най-различни спортове. Това прави сайта идеалното място за всички фенове на спорта. И още по-хубавото – гледането на преките предавания е напълно безплатно за всички клиенти!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *